Minke's Meaningful December Journal 2021

Ben jij al bezig met een December Journal?

Ik heb de basis van mijn December Journal klaar. Het was even een gepuzzel om van mijn eigen verpakkingstasje een omslag voor mijn Journal  te maken, maar het is me gelukt. Soms heb je een idee in je hoofd, maar dan weet je uiteindelijk niet hoe het gaat worden. Ik heb eerst wel 2 tasjes verknoeid, voordat ik het uiteindelijke resultaat had, wat ik wilde. En dan kom je erachter dat je ook foto’s had moeten maken voor een werkbeschrijving. Dus nog maar snel een tasje gemaakt, waar ik ook weer een leuke Journal in kan verwerken, of misschien leuk voor een cadeautje!

Op de foto’s hieronder kun je zien hoe je met het Cover Stencil de basis van je omslag kunt maken.

In deze video laat ik ook zien hoe ik, in de omslag van mijn Journal, met de 2-Connect Punch, het inbindsysteem heb verwerkt. Ook dat was wel even een dingetje, maar ik wilde het toch proberen. Als je het niet probeert, weet je ook niet of het kan. Voordat ik eraan begon, wist ik eigenlijk wel dat het zou lukken. Dit inbindsysteem biedt zoveel mogelijkheden, dit moest ik gewoon uitproberen. Het geeft mij uiteindelijk weer heel veel voldoening, als het dan ook lukt. Het is altijd het proberen waard! Zo probeer ik dit inbindsysteem functioneel te maken voor heel veel verschillende projecten.

Nu de maand bijna om is en ik deze weken al heel veel mooie en betekenisvolle dingen heb meegemaakt, kan ik mijn tasje eindelijk gaan vullen. Ik heb de voorkant van mijn tasje al mooi creatief afgewerkt met de mooie producten die gemaakt zijn met het handschrift van Anna Gretha. Ik blijf het een mooi lettertype vinden om te gebruiken in al mijn projecten. Of ik nou de Stempels, de Stansen of de Stencils gebruik, alles is op elkaar afgestemd en kan ik in verschillende grote in mijn projecten verwerken. Zo krijgt mijn project een uitstraling van eenheid en verbinding. 

Wil jij december ook betekenisvol voor jezelf afsluiten? Dan kun je tot 16 januari nog meedoen met Minke’s Meaningful December Journal Challenge! Stel je eigen Meaningful December Journal Kit samen en bestel deze nu met 25% korting! Je kit wordt in een tasje verpakt. Het tasje mag je dan zelf verder vullen met verschillende Kerst knutselmateriaal, die je in je eigen Journal tasje gaat verwerken.

Minke's Meaningful December Journal Kit...

Gebruik de kortingscode: Verbinding

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. 

Laat gerust een reactie achter, die lees ik altijd graag.

Knuffel-groet

Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen