Soms, als je niet weet wat je moet zeggen...

Juist nu ik even niet weet wat ik zeggen moet, zegt een Knuffel misschien meer dan genoeg!

Zelf ga ik op dit moment door een persoonlijk proces, waarin ik in mijn privé leven, heel veel te verwerken heb. Dit heeft heel veel invloed op mijn dagelijkse stemmingen. De ene dag begin ik de dag met kleur en de andere dag ziet de wereld er voor mij grijs en grauw uit. Er komt dan ook niks uit mijn handen. Mijn gedachten gaan dan alle kanten uit en ik zie het dan even niet meer zitten. 

Vorige week op een avond luisterde ik naar een interessant actualiteiten programma en tegelijkertijd zat ik heerlijk te spelen met inkt en mijn favoriete Knuffel Stencil. Ik had heel erg de behoefte om mijn gevoel en mijn gedachten van dat moment in verschillende lagen te verwerken. Omdat ik graag met warme kleuren werk, voelde ik ook tijdens mijn creatieve proces de warmte door mijn lichaam stromen. Wat aan het begin van de dag nog koud en kil leek, eindigde de dag vol warmte en liefde. Die Knuffel die ik mijzelf in mijn creatieve proces heb gegeven, had ik juist op dat moment nodig.

In de eerste laag heb ik de achtergrond gekleurd met 2 verschillende kleuren groen. De daaropvolgende lagen heb ik gemaakt met het Knuffel Stencil. Door het Stencil steeds te verplaatsen en met verschillende kleuren inkt te bewerken, werkte ik aan mijn eigen creatieve proces. Ik wist van te voren niet wat het eindresultaat zou zijn. Om het contrast van de achtergrond en de verschillende lagen aan elkaar te verbinden, heb ik er een kader omheen gestempeld met het plukje haar van de Stempel van mijn zusje Anna Gretha. Het hart en de achtergrondstempel van het gedicht Knuffels heb ik nog als laatste laag toegevoegd om meer kracht te geven aan mijn persoonlijke proces.

Een Knuffel verbind. Door dit in mijn eigen creatieve proces toe te voegen, heb ik weer een stukje van mijzelf terug gevonden, wat ik al een hele tijd niet meer zo heb ervaren. Soms is het goed om die verbinding met jezelf aan te gaan, om de liefde en het licht weer te kunnen zien. Juist die warmte en liefde wil ik nu ook jou laten ervaren. Misschien heb jij nu ook dat kille gevoel en zien jou dagen er in deze tijd grijs en grauw uit. Laat mijn Knuffel dan ook jou dag weer een beetje kleur geven. 

Ook al kunnen wij elkaar soms lijfelijk geen Knuffel geven, laten wij ons dan creatief met elkaar verbinden en een Knuffel sturen, juist op het moment wanneer je even niet weet wat je moet zeggen!

Gebruikte Materialen:

  • Stempelset Anna Gretha’s Knuffels
  • Stempelset Bloemen
  • Stansenset Bloemen
  • Papierblok Knuffels
  • Stencil Knuffel

Minke's Knuffel Knutseldagen...

Tot 5 februari kun je nog profiteren van de Knuffel Knutseldagen Korting, die in het teken staan van Wereld Knuffeldag en Wereld Kankerdag! Deze 2 weken besteed ik extra aandacht aan de “Knuffelactie tegen Kanker”, waar ik oktober 2017 met het uitbrengen van de Stempelset Knuffels, mee ben gestart. Bestel nu en ontvang GRATIS het “Stencil Knuffel”!

Gebruik de kortingscode: Knuffelactie

Fijn dat je mijn blog hebt gelezen. Ik hoop dat ik iets voor je heb kunnen beteken. 

Laat gerust een reactie achter, die lees ik altijd graag.

Knuffel-groet

Minke

1 reactie op “Soms als je niet weet wat je moet zeggen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen