Valentijn Knuffels

Valentijnsdag, een dag waar ik een liefdevolle betekenis aan heb mogen geven. 

Mijn moeder doet al heel wat jaren vrijwilligerswerk voor de ouderen. Ook al is ze zelf bijna 79 jaar, ze doet het uit liefde voor haar medemens. Elke maand verzorgd ze met een groepje vrijwilligers een gezellige koffieochtend voor de senioren in haar woonplaats. Vandaag, op Valentijnsdag wilde ze het extra feestelijk en gezellig maken met veel roze en rode hartjes. Een extra blijk van liefde! Ik wilde hier mijn steentje ook wel aan bijdrage, dus bood ik aan om leuke kleine kaartjes te maken, die ze bij de kopjes op de tafel konden zetten. 

Ik ging bij haar thuis aan mijn knutseltafeltje zitten om een lief klein Knuffelkaartje te maken Het is een heel simpel kaartje geworden. Een dubbelgevouwen A6 kaartje waarop ik op de voorkant een groot Knuffelhart heb gestempeld uit de Stempelset Anna Gretha’s Knuffels. Mijn moeder koos voor de tekst “Een Knuffel zegt meer dan 1000 woorden, die mooi onder het hart paste. De hoekjes heb ik nog een speels accent gegeven met het plukje haar van de stempel van Anna Gretha en aan de binnenkant van het kaartje een klein hartje met een lieve groet van Valentijn

Ik kreeg een paar leuke foto’s van mijn moeder doorgestuurd van de gezellige koffietafel vol feestelijke hartjes. Ze hadden 15 gasten aan tafel, die genoten hebben van van een gezellige ochtend en van een feestelijk kopje koffie, met een extra schepje liefde! Trots dat ik hier mijn steentje aan heb mogen bijdrage en de Knuffels van mijn zusje Anna Gretha op deze speciale dag weer aan een aantal lieve mensen heb mogen doorgeven!

Gebruikte Materialen:

  • Stempelset Anna Gretha’s Knuffel
  • Stempelset Scrapbooking
  • Stempelset Knuffels (uitverkocht)
  • Tekstvel uit Papierblok Knuffels

Valentijn Kortingsdagen...

Van 11 t/m 14 februari kun je profiteren van de
Valentijn Kortingsdagen en ontvang 15% Korting op je bestelling!

Gebruik de kortingscode: Valentijn

Fijn dat je mijn blog hebt gelezen. Laat gerust een reactie achter, die lees ik altijd graag.

Knuffel-groet

Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen