Het beursseizoen is weer begonnen...

Wat heb ik er weer zin in om de bezoekers kennis te laten maken met mijn nieuwe producten. Ik vind het altijd weer een uitdaging om een overzichtelijke presentatie te geven van mijn producten en van de gemaakte projecten. Het is heel belangrijk dat de bezoekers een duidelijk beeld krijgen van de functie en het gebruik van de producten. Ik doe dan ook mijn uiterste best om mijn presentatie zo uitgebreid mogelijk weer te geven. De workshop nodigt dan ook uit om dit zelf te ervaren. 

18, 19 en 20 maart

De eerste beurs van 2022 heb ik inmiddels achter de rug. Drie dagen CreaWeekend in Hardenberg. Wat heb ik ervan genoten. Het leukste van zo’n beurs vind ik toch wel het geven van een workshopje. Die blije gezichten te zien, als ze iets moois hebben mogen maken. Zowel kinderen als volwassenen konden bij mij een klein notitieboekje maken. Allemaal hetzelfde boekje, maar ieder in zijn/haar eigen kleur en ze zullen er allemaal een eigen invulling aan geven. Dat maakt zo’n projectje nou echt persoonlijk.

2 en 3 april

Nu, 2 weken later, ben ik mij alweer aan het voorbereiden op de volgende beurs. De Art Specially, de grootste stempel beurs van Europa. Deze beurs heb ik 2 jaar moeten missen, maar gelukkig mag ik er dit jaar weer bij zijn! Ook hier gaan we weer een leuke workshop aanbieden. En aan deze workshop verbinden wij een hele mooie aanbieding!!!

Tijdens de workshop maak je, in een klein uur, de basis van een Mini (Art, ATC of Junk) Journal. Je leert de functie van onze producten in verschillende technieken en projecten toe te passen. De workshop kost maar €7,50 en wil je na de workshop de gehele Journal-kit aanschaffen om thuis verder te kunnen Journalen, dan is de workshop gratis.  Dat is toch wel een geweldige kans om met onze mooie producten te leren werken!

Ik hoop op de Art Specially ook weer heel veel bezoekers blij te mogen maken met deze workshop. Er zijn al op beide dagen een aantal tijden volgeboekt. Dus ga je naar de Art Specially en wil je deze workshop niet missen, stuur mij dan gerust een berichtje om je aan te melden! Is er tijdens de beurs nog plek, dan kan je natuurlijk altijd aanschuiven.

Misschien tot ziens op de Art Specially.

Beurs-groet,

Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen