Minke's Journal Community Online...


Wil je ook deelnemen aan de Online Journal activiteiten van Minke’s Meaningful-Craft Design? Wordt dan lid van Minke’s Journal Community Online! 

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik ook online met mijn producten leuke journal workshops wil geven. Natuurlijk wil ik dat! Alleen ben ik niet zo fan van facebook live, dus heb ik een Online Community gevonden die nog veel leuker is om samen gezellig te journalen. In deze Online Community is iedereen welkom die zich creatief wil verbinden met anderen. Een Online Community waar je jezelf kan zijn en je inspiratie kunt delen en inspiratie kunt vinden. Een Online Community waar je je eigen creatieve processen kunt ontwikkelen, door middel van samen creatief bezig zijn. In deze community mag je zo vrij zijn om al je projecten, tips en ideeën, die je gemaakt hebt met de producten van Minke’s Meaningful-Craft Design, te delen. Zo kunnen we elkaar nog meer inspireren.

Ik ga natuurlijk werken met mijn eigen producten. Producten die heel veel voor mij betekenen en veel betekenis hebben gekregen voor anderen, misschien ook wel voor jou. Misschien werk je al met de producten of heb je de producten al, maar weet je nog niet precies hoe je ze moet gebruiken in je journals. In deze Online Community ga ik je dit allemaal laten zien. Hiermee hoop ik jou ook te kunnen inspireren om een proces met jezelf aan te gaan en de functies van een aantal producten te leren kennen, verschillende technieken te ervaren en deze toe te passen in je eigen persoonlijke journals.

Al deze ervaringen kunnen we weer in de community met elkaar delen om zo elkaar weer te inspireren. Ervaar jij bepaalde technieken anders of haal jij uit het werken met een product weer iets wat voor jou veel betekent, dan is het juist mooi dat je dit met anderen kunt delen, zodat je ook weer met elkaar verbind. Laat creativiteit op deze manier ook weer kleur brengen aan jou leven, zoals het aan mijn leven heeft gebracht.

Ben je nu ook enthousiast en wil je lid worden van de Online Community, meld je dan aan en je ontvangt de instructies om lid te worden. Ik hoop je dan te mogen verwelkomen in Minke’s Journal Community Online!

Minke's Journal Kortingsactie!

Ben je nog niet in het bezit van de “Journal Producten” van Minke’s Meaningful-Craft Designs, om je ook “ONLINE” creatief met anderen te kunnen verbinden? Profiteer dan nu van de 15% Meimaand Kortingsactie, die loopt van 7 t/m 31 mei en journal gezellig Online met mij mee!

Gebruik de kortingscode: Mei-actie

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. 

Laat gerust een reactie achter, die lees ik altijd graag.

Knuffel-groet

Minke

2 reacties op “Minke’s Journal Community Online”

 1. Hoi Minke,
  Het lijkt me heel leuk om lid te worden van jouw community. Ik heb echter nog een vraag.
  Ik heb inmiddels een aantal van de door jouw uitgebrachte stempelsets en de Connect.
  De journal stencils heb ik echter niet, omdat ik al stansmallen van een ander merk heb.
  Ook gebruik ik voor het maken van een werkstuk vaak een mix van merken.
  Is dit een probleem ? Ik hoor het graag van je.

  1. Leuk dat je lid wil worden van de community, Marlies.
   Natuurlijk mag je ook andere merken gebruiken in je werkstukken, dat doe ik zelf ook.
   Ik ben erg benieuwd wat je al met de Connect punch en de Stempels heb gemaakt.
   Laat dat maar zien in de Community.
   Knutsel-groetjes,
   Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen