Journal Arrangement...

Heb je zin in een creatief dagje of een weekendje weg, misschien samen met een aantal hobbymaatjes, of met je moeder, je dochter of je zus, reserveer dan een gezellig Journal Arrangement bij Minke’s Knutsel-tijd. Een dag/weekend vol creativiteit en verbinding. 

We gaan samen aan een Journal werken. Een Journal waar je zelf vorm aan geeft. Je maakt je eigen kaft en hoe je de inhoud invult, bepaal je helemaal zelf.

Tijdens de workshop kun je hiervoor gebruik maken van alle materialen en gereedschappen die in mijn atelier voorhanden zijn. Hierbij krijg je advies en begeleiding. Zo maak je kennis met de verschillende materialen en mijn eigen producten en leer je de functies van deze producten te gebruiken. 

Voor de invulling van de inhoud van je Journal kunnen er vervolg workshops worden gepland. 

Kosten voor een Journal Arrangement:

Hele dag Arrangement: €55,-
10.00 – 16.30 uur: Inclusief Journal, lunch, koffie/thee en wat lekkers.
Keuze uit A5 Journal / A6 Journal

Hou je van avontuur en wil je dit combineren met een creatief weekend weg, dan kun je ook kiezen voor een 2 daags Journal arrangement.
Er zijn 2 mooie accommodaties op loopafstand van mijn atelier waar je een overnachting zou kunnen reserveren.

2 daags Arrangemnt: €90,-
Inclusief Journal, lunch, koffie/thee en wat lekkers.
-Dag 1 -10.00 – 16.30 uur
-Dag 2 -10.00 – 15.00 uur

Aan het het eind van de workshop is het mogelijk om de gebruikte producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs met 15% korting aan te schaffen, om thuis verder aan de inhoud van je persoonlijke Journal te kunnen werken.

Op 10 minuten loopafstand van mijn workshopatelier kun je op de camping “Land uit Zee” avontuurlijk overnachten in een door jou uitgekozen accommodatie. Echt een aanrader!

Camping Land uit Zee
Oom Keesweg 12a
1771ME  Wieringerwerf
06-53223265

Op 10 minuten loopafstand van mijn workshopatelier kun je een overnachting reserveren bij van der Valk Hotel Wieringermeer.

Hotel Wieringermeer
Terpstraat 49
1771AC  Wieringerwerf
0227-601717

Journal thema's

Heb je een aantal betekenisvolle foto’s, misschien van een speciale gebeurtenis in je leven, waar je een mooi herinneringen album van wilt maken, neem ze dan mee en breng deze, in je eigen Meaningful Memories Journal, weer tot leven!

Wil je ook meer betekenis geven aan je creativiteit en meer betekenis geven aan de inhoud van je leven, dan maak je tijdens deze workshop, met de producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs en met de #BuJo.nl producten van Anna Grehta design, de basis van je Meaningful-Life Bullet Journal!

Is Creativiteit jouw favoriete kleur en wil je wel eens uit je comfort zone treden, door buiten de lijntjes te kleuren, daag jezelf dan uit en laat jouw creativiteit spreken. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende mediums en leer je deze te verwerken in je eigen Meaningful Color Journal!

In de Activiteiten Agenda kun je zelf een datum kiezen en je Journal keuze aangeven.

Winkelwagen