Kinder-Journal Werkplaats

Proces Gericht Knutselen...

Ik probeer kinderen altijd uit te dagen om de creativiteit uit zichzelf te halen. Kinderen hebben nu al een hoog verwachtingspatroon van zichzelf, waardoor ze erg onzeker worden. Ze vergelijken zichzelf vaak met een ander. Tijdens de activiteiten in de journal-werkplaats leg ik de nadruk op het proces waar ze mee bezig zijn en niet op het resultaat. Ik laat ze kennis maken met verschillende materialen en technieken, zodat ze zelf de mogelijkheden kunnen onderzoeken om iets voor zichzelf te creëren. De creaties die ze maken doorlopen verschillende fases, waardoor ze uiteindelijk hun eigen gemaakte project, zelf zien ontstaan. 

Kinderen willen het liefst alles wat ze maken bewaren...

Wat voor een volwassenen vaak niks voorstelt, is voor een kind vaak heel waardevol, vooral als hij of zij het zelf heeft gemaakt. Ze zijn er trots op en willen het dan ook bewaren, het liefst in een eigen gemaakt creatief dagboek om later op terug te kunnen kijken. 

Alle creaties die de kinderen maken kunnen ze verwerken in Betekenisvolle Journals of in een Bewaarmap.

Verschillende maten Journals...

Voor het maken van de journals, werk ik met mijn een eigen 2-Connect inbindsysteem. Met dit inbindsysteem kun je verschillende soorten journals maken, groot, klein, dik, dun.  Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Eigenlijk alles wat voor jou en voor je kinderen waarde heeft kun je met dit inbindsysteem in boekvorm inbinden en bewaren.

Journal-Werkplaats 5 tot 12 jaar

De Kinder-Journal Werkplaats  is 1 x in de maand
op woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag
van 14.00 – 16.00 uur open.

Kosten zijn per kind = €12,50
Een 5x Journalkaart  = €57,50
Een Journalkaart is 1 jaar geldig.

In de agenda kunt u uw kind(eren) aanmelden voor de Journal Werkplaats.
U ontvangt dan een email met een bevestiging en verdere informatie.

Winkelwagen