Kinderatelier Knutselwijs...

Met mijn 30 jaar ervaring in het werken met kinderen in de kinderopvang zijn de kinderen altijd al mijn doelgroep. Ik vind knutselen nog steeds een hele waardevolle bezigheid voor kinderen. Juist kinderen hebben die creatieve impuls nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Door de creativiteit bij kinderen te stimuleren, worden de hersenen weer geprikkeld om zelf oplossingen te bedenken en daar met je handen weer vorm aan te geven.  Zelf expressie is een aangeboren gave die ieder kind bezit. Kinderen hebben er ook behoefte aan, om zich creatief te kunnen uiten. Ook kinderen worden op jonge leeftijd al blootgesteld aan een hoge dosis stress. Knutselen werkt voor kinderen ook ontspannend en geeft ze meer rust  in hun hoofd na een dagje school, waarin ze moeten presteren. 

Sensory Play & Crea Fun 4 t/m 12 jaar...

Bij Kinderatelier Knutselwijs komen kinderen “Knutselenderwijs en Spelenderwijs” in aanraking met letters, cijfers, kleuren en vormen. Ze leren begrippen als taal, lezen, rekenen, spelling en het benoemen van kleuren. Allemaal vaardigheden die ze nodig hebben om zich cognitief goed te kunnen ontwikkelen.

 

Bij Kinderatelier Knutselwijs spelen/werken kinderen alleen, samen of in groepjes in sensorische speelbakken en aan de creatieve tafels, waar ze lekker kunnen voelen, spelen, ontdekken, leren en creëren. Sensopatisch Creatief Spel is spelen en werken met materialen zonder vaste vorm en zonder doel, zoals zand, rijst, peulvruchten, granen, klei, scheerschuim, zand, modder, water, inkt, verf en andere creatieve materialen. Door de mogelijkheden van deze materialen met hun zintuigen te ontdekken, creëren kinderen hun eigen spel en ontwikkelen ze hun eigen creatieve talenten. Een leuke en leerzame manier van spelen, leren en creëren, waarin ook de fantasie van kinderen wordt geprikkeld en ze op een creatieve manier hun gevoelens kunnen uiten.

Tijdens de Sensory Play & Crea Fun kunnen kinderen, (eventueel samen met een volwassenen),
ontspannen en samen genieten van Sensopatisch Creatief Spel.

Sensory Play & Crea Fun is 4x in de maand open.

Openingstijden zijn:
14.15 – 15.45 uur
(Tijdens schoolvakanties extra van 14.00-15.30 uur open)

Gastouders en bso’s kunnen ook in overleg tijdens studiedagen en in schoolvakanties
een ochtend/middag activiteit reserveren.
Stuur dan een email om een datum te reserveren.

Kosten voor kinderen vanaf 4 jaar:
Kosten per kind €10,00

Tijdens de “Sensory Play & Crea Fun” limonade en een koekje inbegrepen.

In de agenda kunt u uw kind(eren) aanmelden 
U ontvangt dan een email met een bevestiging en verdere informatie.

Winkelwagen