Meaningful December Journal 2023...

Op de laatste 2 beurzen, de PaperPassion en het CreaWeekend in Rijswijk, hebben wij weer veel bezoekers kennis laten maken met onze December Journal Producten.
Toch zijn er nog steeds bezoekers op de beurs die helemaal niet bekend zijn met onze Betekenisvolle Producten. We nemen dan tijdens de workshop op de beurs ook de tijd om goeie uitleg te geven over het gebruik van onze producten, zodat mensen weer geïnspireerd naar huis gaan.

Ook horen we wel van bezoekers die met onze producten naar huis gaan, dat ze het best moeilijk vinden om met ons inbindsysteem aan een Journal te beginnen. Ook al leggen we het aan de hand van onze voorbeelden op de beurs zo goed mogelijk uit, toch lopen ze vast als ze eenmaal thuis zijn en zelf aan een Journal willen beginnen.

Nu kreeg ik de vraag of ik de December Journal Workshop, die de bezoekers op de beurs bij ons konden doen, ook in december nog in mijn atelier wil geven? Ik had nog een weekend vrij in december, dus heb ik deze workshop nog gauw in de agenda gezet!
Zaterdag 9 of zondag 10 december kun je nog deelnemen aan deze Betekenisvolle December Journal Workshop!

Dus als je nog moet beginnen aan een December Journal, dan is dit je kans!

Het is ook mogelijk deze workshop online te volgen!
Zet in je aanmelding “Online volgen” Dan ontvang je een email met alle informatie en de uitnodigingslink.

Kosten en duur van de workshop:

Datum en duur van de workshop:
zondag 10 en 17 december
 10.30 – 15.30 uur

Kosten: Workshop €35,00
Inclusief: Materialenpakket, koffie/thee/fris met wat lekkers. 
Je dient zelf je eigen lunch mee te nemen.

Aan het het eind van de workshop is het mogelijk om de gebruikte producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs met 15% korting aan te schaffen, om thuis verder aan de inhoud van je Meaningful Deceember Journal te kunnen werken.

In de Activiteiten Agenda kun je je plekje reserveren

Winkelwagen