Minke's Meaningful-Craft Designs

Mijn zusje Anna Gretha kreeg juli 2016 de diagnose baarmoederhalskanker. Er was geen uitzicht meer op genezing. De verschillende therapieën die zij volgde konden de ziekte niet verslaan. Ze had deze strijd zo graag willen winnen en een nieuwe kans willen krijgen om iets voor haar medemens te kunnen betekenen. Wat zij graag wilde, heeft zij ons, met een boodschap meegegeven. Na de belofte, die ik haar heb gedaan, ontwierp ik mijn eerste product. 

Minke’s Meaningful-Craft Designs is ontstaan vanuit een emotionele gebeurtenis in mijn leven!

Mijn zusje was echt een knuffel-zus. Een zus waar ik altijd met open armen werd ontvangen. Haar aanwezigheid mis ik nog iedere dag! Zij had, net als ik creatieve talenten. Zij hield van gedichten, die ze met de jaarlijkse feesten ook persoonlijk voor iedereen schreef. Op haar uitvaart wilde ze ook een mooi gedicht laten voorlezen. “Het gedicht Knuffels”. Dit gedicht staat geschreven in het boek “Zet een geranium op je hoed en wees blij” wat  uitgegeven is door Uitgeverij Gideon. Ik ben heel dankbaar dat ik met toestemming van de uitgever het gedicht mag publiceren om de boodschap van mijn zusje Anna Gretha te kunnen verspreiden.

In alle producten die ik heb ontworpen wordt een lettertype verwerkt die gemaakt is van het handschrift van Anna Gretha. Door haar handschrift te gebruiken, geef ik haar boodschap door aan de wereld, die ze heeft achter gelaten, voordat ze overleed.

Oktober 2017, precies een jaar na het overlijden van Anna Gretha, bracht ik de Stempelset Knuffels uit, waarmee haar wens in vervulling ging, het verspreiden van haar Knuffels! Hiermee ben ik de “Knuffelactie tegen Kanker” gestart. 10% van de opbrengst van de producten waar de boodschap van Anna Gretha in is verwerkt, wordt gedoneerd aan KWF. Alle mensen die deze producten kopen en in hun hobby gebruiken, steunen op deze manier “De knuffelactie tegen Kanker!”

Omdat de producten van Anna Gretha Design voor heel veel mensen een betekenis hebben gekregen, ben ik verder gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten. Deze producten heb ik nu onder mijn eigen merknaam Minke’s Meaningful-Craft Designs uitgebracht, waar de producten van Anna Gretha Design mee in verbinding zullen blijven staan. Zo blijft de boodschap van Anna Gretha altijd voortleven.

Punch and connect all your Meaningful Crafts together with colorful Discs!!!

Samen met mijn producent heb ik een mooi nieuw functioneel product uitgebracht, waar ik best wel trots op ben! Een product met zoveel mogelijkheden om je creativiteit te ontwikkelen. Dit product geeft mij zoveel inspiratie om meer producten te ontwerpen om jouw creativiteit te stimuleren, waar ook jij een blij mens van wordt!

De 2-Connect Punch is klein, handzaam, praktisch, functioneel en makkelijk in gebruik. Een geweldig product waar je heel veel plezier van kunt hebben. Met de bijbehorende 2 connect discs, verbind je alles wat je maakt en alles wat je graag wilt bewaren, aan elkaar! Met dit inbindsysteem kun je elk formaat boekje maken. A3 A4, A5, A6 en A7.

Geen excuses meer voor zoekgeraakte notities, je planning en al je knutsels gebundeld in een zelfgemaakt boekje, al je recepten bewaard in je eigen kookboek, je foto’s verwerkt in een met discs ingebonden scrapalbum. Al je creativiteit en alles wat betekenis voor je heeft, kun je met het 2-Connect inbindsysteem aan elkaar verbinden!

Op ons Inspiratieblog staan al heel veel mooie inspirerende projecten gemaakt zijn met alle producten van Minke's Meaningful-Craft Designs.
Winkelwagen