Hééé hallo, Welkom bij Minke's Online Knutsel-tijd Community op Discord!

Wat leuk dat je je hebt aangemeld bij de Minke’s  Online Community. Hier vind je de instructies hoe je je aan moet melden op het Discord platform. Als je je eenmaal hebt aangemeld en we elkaar gevonden hebben, heb je zoveel mogelijkheden om, samen met de andere leden, deel te nemen aan verschillende activiteiten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je eigen community met je eigen vrienden op te richten. Volg hieronder de instructies als je wilt deelnemen aan Minke’s Online Community op Discord.

Discord is een plek waar je met je vrienden, familie en community’s kunt kletsen en chillen. Op Discord vind je miljoenen community’s, kleine vriendengroepen tot enorme servers waar honderdduizenden mensen over hun interesses kunnen kletsen. Discord is geen socialmediaplatform. Discord is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en tijd door kan brengen met andere mensen die dezelfde interesses en hobby’s hebben. Je praat op Discord alleen met wie je wilt praten en over onderwerpen die je zelf kiest. Op de website, waar je de software op je computer kunt downloaden, kun je alle informatie vinden die je moet weten over Discord. Er is ook een app voor je smartphone die je kunt downloden vanuit de playstore.

Als je Discord hebt gedownload kun je je eigen gebruikersprofiel helemaal stijlen. In de linker kolom vind je alle functies die Discord heeft. Deze kun je naar eigen inzicht toevoegen aan je profiel. Als je je gebruikersprofiel hebt aangemaakt, kun je lid worden van de server Online Knutsel-tijd die ik al heb aangemaakt. Stuur mij een vriendschapsverzoek en je ontvangt van mij een uitnodigingslink om lid te worden.

Mijn account is Knutsel-Minke#7268 (knutselminke)

Ik heb op de server Online Knutsel-tijd al een aantal tekstkanalen en spraakkanalen aangemaakt. In een tekstkanaal kunnen we over verschillende onderwerpen samen chatten en in een spraakkanaal kunnen we met beeld samen knutselen. Als je bent toegevoegd op de server van Online Knutsel-tijd, zie je in de linker kolom de verschillende kanalen, waar je toegang toe hebt en in de rechter kolom de andere leden. Daar zie je ook wie van de leden online zijn. In het tekstkanaal “stel-jezelf-voor”, kun je jezelf voorstellen aan de andere leden! Je kan ook onderling vriendschapsverzoeken naar elkaar versturen. 

In de spraakkanalen kun je meedoen met verschillende activiteiten. De activiteiten die zichtbaar zijn, kun je (gratis) aan meedoen. Je kan op elk gewenst moment, vanuit je eigen account, deelnemen aan deze online activiteit. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Zijn er geen leden op het kanaal aanwezig, dan kun je ook samen met andere leden afspreken, om samen te komen.
Er zullen ook geplande live workshops en activiteiten op deze server worden georganiseerd, waar kosten aan zijn verbonden, maar daar ontvang je dan eerst een uitnodiging voor. Na betaling krijg je toegang tot de workshop.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn Online Community

Knutsel-groet,

Minke

Winkelwagen