Wil je ook deelnemen aan Minke’s Online activiteiten? Wordt dan lid van Minke’s Knutsel-tijd Online Community. 

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik ook online met mijn producten leuke Kaarten en Journal workshops wil geven. Natuurlijk wil ik dat! Alleen ben ik niet zo fan van facebook live, dus heb ik een Online Community gevonden die nog veel leuker is om samen gezellig te Knutselen. In deze Online Community is iedereen welkom die zich creatief wil verbinden met anderen. Een Online Community waar je jezelf kan zijn en je inspiratie kunt delen en inspiratie kunt vinden. Een Online Community waar je je eigen creatieve processen kunt ontwikkelen, door middel van samen creatief bezig zijn. In deze community mag je zo vrij zijn om al je projecten, tips en ideeën, die je gemaakt hebt met de producten van Minke’s Meaningful-Craft Design, te delen. Zo kunnen we elkaar nog meer inspireren.

Ik ga natuurlijk werken met mijn eigen producten. Producten die heel veel voor mij betekenen en veel betekenis hebben gekregen voor anderen, misschien ook wel voor jou. Misschien werk je al met de producten of heb je de producten al, maar weet je nog niet precies hoe je ze moet gebruiken in je journals. In deze Online Community ga ik je dit allemaal laten zien. Hiermee hoop ik jou ook te kunnen inspireren om een proces met jezelf aan te gaan en de functies van een aantal producten te leren kennen, verschillende technieken te ervaren en deze toe te passen in je eigen persoonlijke projecten.

Al deze ervaringen kunnen we weer in de community met elkaar delen om zo elkaar weer te inspireren. Ervaar jij bepaalde technieken anders of haal jij uit het werken met een product weer iets wat voor jou veel betekent, dan is het juist mooi dat je dit met anderen kunt delen, zodat je ook weer met elkaar verbind. Laat creativiteit op deze manier ook weer kleur brengen aan jou leven, zoals het aan mijn leven heeft gebracht.

Ben je nu ook enthousiast en wil je lid worden van de Online Community, meld je dan aan en je ontvangt de instructies om lid te worden. Ik hoop je dan te mogen verwelkomen in Minke’s Online Community.

Winkelwagen