Peuteratelier 1,5 tot 4 jaar...

Het Peuteratelier is er voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Peuters zitten nog erg in de ontdekkingsfase. Ze ontdekken nog veel doormiddel van hun zintuigen. Wat ze zien willen ze aanraken, voelen, ruiken, proeven en de mogelijkheden van ontdekken.

Voor het Peuteratelier ga ik de activiteiten splitsen in 3 categorieën, die ik op verschillende dagen in de maand ga aanbieden.

Sensorisch speeluurtje...

Tijdens het sensorisch speeluurtje staan er hoge en lage speelplekken klaar waar kinderen samen met een volwassenen verschillende materialen kunnen ontdekken en waarmee ze hun eigen spel mogen creëren.

Kliederuurtje...

Tijdens het kliederuurtje (messy play) kunnen kinderen samen met een volwassenen verschillende materialen ontdekken, voelen, ruiken en proeven. Kinderen mogen tijdens deze activiteiten lekker vies worden.

Knutselruurtje...

Tijdens het knutseluurtje staan er uitnodigende materialen klaar die kinderen samen met een volwassenen mogen onderzoeken en waarmee ze hun eigen creaties kunnen maken. De gemaakte creaties bewaren we in een eigen gemaakte kliedermap.

Tijdens het peuter/kleuter-atelier kun je, samen met je kind(eren), in een gezellig ingerichte ruimte, op ontdekkingstocht. Er zijn hoge en lage plekken waar ieder kind zelfstandig de materialen en het Sensopatische Creatieve spel mag ontdekken. 
Trek je kinderen oude kleren aan , want vies worden mag tijdens de activiteiten.

Het Peuteratelier is 3 x in de maand
van 9.30
– 10.30 uur open.

Het is ook mogelijk om privé een afspraak te maken voor een Sensorisch Speeluurtje, samen met je kind(eren).
Ook Gastouders, kinderdagverblijven en peuterscholen kunnen een afspraak maken
om een bezoekje te brengen aan het Peuteratelier.
Stuur dan een email om een datum te reserveren.

Kosten voor kinderen van 1,5 – 4 jaar
1 kind €12,50
1 volwassene €2,50

Tijdens het Peuteratelier is koffie/thee/limonade inbegrepen. 

In de agenda kunt u uw kind(eren) aanmelden voor het Peuteratelier.
U ontvangt dan een email met een bevestiging en verdere informatie.

Winkelwagen