Winkelbezoek

Bij Minke’s Knutsel-tijd kun je ook terecht voor inspiratie en advies over verschillende hobby’s en hobby producten. Mijn assortiment is kleinschalig, die deels bestaan uit eigen ontwikkelde producten, zoals Stempels, Stansen, Stencils, Emobossing Folders en een Inbindsysteem, voor het maken van Kaarten, Journals en Scrap projecten. Deze producten zijn erg veelzijdig en in tal van projecten te gebruiken. 

Naast mijn eigen producten verkoop ik in mijn knutselwinkeltje Sensorische thema pakketten voor kinderen en Journal-kits voor kinderen en volwassenen. Deze pakketten zijn samengesteld vanuit de workshops en activiteiten van Minke’s Knutsel-tijd. 

Als je je aanmeld voor een winkelbezoek, kun je eerst (samen met je (kind)eren) alle Sensorische en Creatieve materialen onderzoeken om de mogelijkheden hiervan te kunnen ervaren. Wil je een Sensorisch Speelpakket of een Knutsel-kit kopen, dan kun je deze (samen met je (kind)eren), zelf samenstellen.

Omdat ik heel veel knutselmateriaal heb waarmee ik zelf graag knutsel, ga ik ook leuke kleine handgemaakte Speelrijst themapakketjes maken om cadeau te geven of als jarige uit te delen.
Ik heb er in mijn winkeltje al een leuk thema hoekje voor ingericht.

Wil je mijn knutselatelier-winkeltje een keer bezoeken? Maak dan een afspraak in de online agenda.

Webwinkel

In de webwinkel vind je alle producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs. Er zijn ook maandelijks verschillende Thema Journal-pakketten voor kinderen en volwassenen te bestellen. Ook alle workshops en kinderactiviteiten, die je wilt reserveren, komen maandelijks in de webwinkel te staan.

Winkelwagen