Creatief Arrangement...

Heb je zin in een een creatief dagje of een weekendje weg, misschien samen met een aantal hobbymaatjes, of met je moeder of je dochter, reserveer dan een gezellig creatief arrangement bij Minke’s Knutsel-tijd. Een dag/weekend vol creativiteit en ontspanning. 

We gaan samen aan een persoonlijke Journal werken. Een Journal waar je zelf vorm aan geeft. Je maakt je eigen kaft en hoe je de inhoud invult, bepaal je helemaal zelf.

Tijdens de workshop kun je hiervoor gebruik maken van alle materialen en gereedschappen die in mijn atelier voorhanden zijn. Hierbij krijg je advies en begeleiding. Zo maak je kennis met de verschillende materialen en mijn eigen producten en leer je de functies van deze producten te gebruiken. 

Voor de invulling van de inhoud van je Journal kunnen er vervolg workshops worden gepland. 

Hou je van avontuur en wil je dit combineren met een creatief weekend weg, dan kun je ook kiezen voor een 2 daags creatief arrangement. 

Op loopafstand van mijn workshopatelier kun je op de camping “Land uit Zee” avontuurlijk overnachten in een door jou uitgekozen accommodatie. Een prachtige vakantieplek voor het hele gezin. Echt een aanrader!

Camping Land uit Zee
Oom Keesweg 12a
1771ME  Wieringerwerf
06-53223265

Wil je ook meer betekenis geven aan je creativiteit en meer betekenis geven aan de inhoud van je leven, dan maak je tijdens deze workshop, met de producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs en met de #BuJo.nl producten van Anna Grehta design, de basis van je Meaningful-Life Bullet Journal!

Heb je een aantal betekenisvolle foto’s, misschien van een speciale gebeurtenis in je leven, waar je een mooi herinneringen album van wilt maken, neem ze dan mee en breng deze, in je eigen Meaningful Memories Journal, weer tot leven!

Is Creativiteit jouw favoriete kleur en wil je wel eens uit je comfort zone treden, door buiten de lijntjes te kleuren, daag jezelf dan uit en laat jouw creativiteit spreken. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende mediums en leer je deze te verwerken in je eigen Meaningful Color Journal!

Kosten voor een Creatief Arrangement:

Hele dag Arrangement: €52,50
10.00 – 16.30 uur: exclusief Journal, inclusief lunch, koffie/thee en wat lekkers.
Keuze uit A4 Journal €17,50 / A5 Journal €12,50

2 daags Arrangemnt: €95,-
Exclusief Journal, inclusief lunch, koffie/thee en wat lekkers.
Keuze uit A4 Journal €17,50 / A5 Journal €12,50
-Dag 1 -10.00 – 16.30 uur
-Dag 2 -10.00 – 16.30 uur

Aan het het eind van de workshop is het mogelijk om de gebruikte producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs met 15% korting aan te schaffen, om thuis verder aan de inhoud van je persoonlijke Meaningful-Life Journal te kunnen werken.

In de Activiteiten Kalender kun je zelf een datum kiezen en je Journal keuze aangeven.

Winkelwagen